Обратно броене: Пролетен панаир на книгата 2010!

Пролетен панаир на книгата 2010, НДК

65 издателства, отстъпки от 20 до 70%, десетки хиляди томове с книги, вход свободен. Какво повече да искаме? Пролетен панаир на книгата 2010!

Началото е 24 май, Деня на славянската писменост и култура. Часът – 16:30. Книгите – купища. С щандове ще са представени 65 издателства, които обещават да намалят цената на книгите си поне с 20%. Част от тях пък ще извадят залежали (или бракувани) екземпляри, често изчерпани от големите книжарници, и ще ги предлагат с

между 40 и 70% под коричната цена!

Това е голям шанс да си намерим заглавия, които вече няма на пазара за нови книги, а твърде бързо са се превърнали в предмет на финансови спекулации от страна на антикварите.

Както винаги, в рамките на Панаира са предвидени и много културни събития, срещи и разговори с писатели, награждавания и т.н., като поне аз програма още не съм видял, но чакам с нетърпение.

Началото е 24 май, краят – 30 май. Ще пиша отново, когато вече съм посетил НДК и имам информация от първа ръка. Тръпнете в очакване, пак ще бъркаме дълбоко в джоба : )

Comments

  1. […] в 16:30 започва Пролетният панаир на книгата в София, който, както обикновено, ще се проведе в НДК. […]

  2. Здравейте приятели, лятото и без друго е достатъчно натоваторено за да си мътим главите с такива теми за това ви предлагам да разпуснем някъде на море и да не мислим за нищо друго освен за забавления, приятни емоции и любов 🙂

  3. mymvrc.org says:

    mymvrc.org

    Обратно броене: Пролетен панаир на книгата 2010! | Литературата Днес