Литературен конкурс обявява Пейо

Един от най-активните участници в българската блогосфера (трънки и блогинки) обяви на 27 март конкурс за къс разказ на тема “Какво трябва да се случи, за да подаде български министър оставка?” Текстът трябва да представи едно или поредица от събития, които може да са последвани от оставка на министър. Наградният фонд за момента е 1200лв, а Пейо, авторът на блога, търси финансова подкрепа за увеличаване на приза или разпространение на новината. Срокът за изпращане на разказ или линк към такъв на e-mail peio@peio.org е до 10:00 часа на 03 Април 2008 г., с възможност за удължаване.

Новината директно от извора можете да видите тук.

При възможност и аз ще се включа с разказ в конкурса, стига да успея да напиша достатъчно добър за случая. Той ще бъде публикуван първо тук, така че вие първи ще го видите! Призовавам, също като организаторите, за активно участие!

Comments

 1. Ангел Грънчаров says:

  Ето и моя конкурсен разказ: http://aig-humanus.blogspot.com/2008/03/blog-post_30.html Има ли смисъл да се продължава още конкурса? Не е ли време да бъде обявен победителят?! 🙂 Онова другото мое разказче “Когато цъфнат налъмите…” отпада от участие, изтеглям го сам…

 2. Преслав Ганев says:

  Е, конкурсът приключи…

 3. tinder plus boost

  Литературен конкурс обявява Пейо | Литературата Днес

 4. how to write a tinder profile

  Литературен конкурс обявява Пейо | Литературата Днес

 5. free dating sites for plus size women

 6. world free dating websites

 7. how to build a dating website for free

 8. 100 free dating site in china

 9. 100 free dating site in brazil

 10. single parent dating sites free

 11. plenty of fish dating site of free da

 12. free dating sites kansas city

 13. dr berg keto says:

  how many calories on keto diet