Warning: Declaration of antispam_for_all_fields::addPluginSubMenu() should be compatible with mijnpress_plugin_framework::addPluginSubMenu($title, $function, $file, $capability = 10, $where = 'plugins.ph...') in /home/literatu/public_html/wp-content/plugins/antispam-for-all-fields/antispam-for-all-fields.php on line 336

Warning: Declaration of antispam_for_all_fields::addPluginContent($links, $file) should be compatible with mijnpress_plugin_framework::addPluginContent($filename, $links, $file, $config_url = NULL) in /home/literatu/public_html/wp-content/plugins/antispam-for-all-fields/antispam-for-all-fields.php on line 345
Публикация №100 в Литературата Днес | Литературата Днес
Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/literatu/public_html/wp-content/plugins/facebook-revised-open-graph-meta-tag/index.php on line 273

Публикация №100 в Литературата Днес

Е, това е стотната публикация в блога на Литературата Днес. Честито на мен, честито и на читателите ми, надявам се, че тези сто поста са били достатъчно добри, за да ги задържат тук!

През какво преминах и какво ме очаква?

Вижте плановете ми за литературния конкурс, рождения ден и абонатите!

На първо място, постигнах един своеобразен юбилей и това ме прави много щастлив. Имам сто публикации, в 20 категории, над 240 коментара, а откакто се преместих на новия домейн и хостинг посещенията са повече от 16 000, което е добро постижение за блог с толкова ограничена тематика. Абонатите ми за RSS-фийда обаче са едва 16. На стария хостинг, в blogger, бяха достигнали 30, но и досега не мога да увелича броя им до толкова. (Сега е моментът за автореклама – абонирайте се за RSS-фийда и ми станете част от идеята ми Литературата Днес са има 50 абонати!)

Също така, до администраторския панел на блога вече има достъп още един човек. Става дума за моя добра приятелка, лауреат на Националната Олимпиада по литература (2008), която прие да се присъедини към моя малък екип, чиито членове са в момента със 100% повече и са двама.

На 23 октомври (след около три месеца) Литературата Днес ще има своя първи рожден ден. Времето, което остава е много, но искам този повод да бъде ознаменуван с нещо по-специално. Върти ми се идеята за литературен конкурс, победителите от който да получат награди, но за тази цел трябва да открия спонсори. Ако имате идея за това, желание да помогнете със финансови средства или книги, желание да се включите в журито на евентуалния предстоящ конкурс, както и за всичко друго, което ви хрумне, пишете ми на e-mail prega@mail.bg или на info@literaturatadnes.com . Също можете да споделите мислите си и като коментар под тази публикация – ще се радвам да го прочета и с удоволствие ще му отговоря!

Планирам също стартирането на форум към блога, за което можете да прочетете повече в статията.

И нещо за финал – искрено се надявам, когато Литературата Днес стане на една година, конкурсът, който планирам, вече да е приключил, да има своите победители и те с право да получат наградите си! Сигурен съм, че ще ми помогнете да осъществя замисъла си!

Comments are closed.