Книжни блогъри от всички страни – съединявайте се!

Най-накрая представям на вниманието ви нещо по-различни от скучни анотации на книги – с колегата блогър Христо Блажев, който за една година стана най-влиятелният в ресора за България, организираме неформална среща на книжните блогъри.

Става дума за събота, 23 януари. Промяна: петък, 22 януари! Още една промяна: идната събота, 30 януари! Мястото не сме го решили и ще го съгласуваме с желаещите.

Поканен е всеки, който има блог за книги, категория за книги в блога или е редовен читател на поне един блог за книги. Освен това са канени и всички, които се интересуват от книги или от нещо друго, свързано с книги. Абе в общи линии, щом четете тук, значи сте поканени.

Можете да се свържете с мен (prega@mail.bg) или с Христо (скайп: h_blajev_505), за да изявите желание. Освен това ние ще пратим лични покани до някои лични младенци в блог-общността, които държим да присъстват.

Дерзайте!

Comments

  1. Съединението не прави силата, защото от съединение се нуждаят само посредствениците.

  2. alvin says:

    А от бира кои се нуждаят?

  3. Преславе, съботата е 23, а не 24, а на всичкото отгоре ще се наложи да го преместим за петък или няма да мога да присъствам :(.

  4. […] Книжни блогъри от всички страни – съединявайте се! | Ли… literaturatadnes.com/archives/320 – view page – cached Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ […]

  5. падналия ангел says:

    кристалното кълбо на “великия” маг апостолов много се е замъглило.стареца вече нищо не познава само се излага:)))))той и преди не познаваше ,но това е друга тема