Стивън Кинг дописва „Здрач”

Стивън Кинг и Здрач

Информация в американски културни издания потвърждава упорития слух от последните месеци, че майсторът на ужаса се е договорил със Стефани Майер и агентите ѝ за дописването на тетралогията „Здрач”. Както и известно, още в края на миналата година Майер заяви, че няма намерение да пише повече романи за вампира Едуард и Бела и хвърли в потрес хардкор-феновете на поредицата.

Още тогава обаче находчивият Стивън Кинг надуши златна мина и започна да лобира през издателите на Майер за дописване на сагата, като пред верните почитатели на творчеството си обеща, че петата част на „Здрач” под негово авторство ще е далеч от сантиментално-романтичната идеология на първите четири и ще се доближава повече до хитове като „Сейлъмс Лот” и разказа „Вампирът”.

Най-накрая все пак Кинг се е споразумял с Майер, като за възможността да използва бранда ѝ „Здрач” ще се бръкне с 10 милиона щатски долара. Според анализатори в бранша обаче комбинацията Стивън Кинг+Здрач със сигурност ще донесе поне три пъти по толкова за писателя.

Очертава се един много любопитен експеримент!

Comments

  1. mature adult sex games totally absolutely free to play through https://sexygamess.com/

  2. m4m chat phone free rochester ny gay https://gaytgpost.com/