Какво искате да четете в Литературата Днес?

Вчера завърши поредната анкета в блога, която беше на тема “Какво бихте желали най-вече да четете в Литературата Днес?”. Отговорите, които бях посочил, са:

 • Литературни новини
 • Актуалното на книжния пазар
 • Преглед на книги
 • Съвети за писане
 • Акции на блога
 • Любопитни вести

С убедителна преднина, вие, читателите определихте за “победител” категорията Преглед. В нея описвам своите впечателния и тези на определени критици за книгите, които съм чел и съм сметнал за харесвани и приемани добре от аудиторията. Почти 50% от вас избраха тази възможност на анкетата.

Съветите за Писане са на второто място в анкетата. Признавам, че това е и моята любима категория, тъй като самият аз се старая да пиша белетристика. Около една пета от гласувалите са избрали този етикет от статии.

Любопитните вести заемат третото място, за което е гласувал всеки седми от далите вота си.

Литературните новини, Актуалното на книжния пазар и Акциите на блога имаха много близък брой гласове, затова ги поставям на едно общо място.

Тази публикация е първата от една, надявам се, редовна поредица, в която да разглеждам вашия вот в анкетите на Литературата Днес. Надявам се на вашите коментари под този пост, в които да споделите вашите виждания относно въпроса “Какво бихте желали най-вече да четете в Литературата Днес?”, а и да дадете своите предложения по какъв начин мога да развия блога към по-добро!

Comments

 1. look up tinder profiles

  Какво искате да четете в Литературата Днес? | Литературата Днес

 2. free animated picture of dating matchmaker

 3. firefighter dating sites free

 4. dating on line for free

 5. free online dating for singles

 6. watch dating rules from my future self online for free

 7. 100 free disabled dating site

 8. online indian dating sites free

 9. diet doctor keto bread

 10. keto air fryer recipes