Васил Георгиев разказва… За новата си книга „Деград”, за будисткия плаж и улиците, за писането! (видео)

Васил Георгиев

В един от последните дни на 2010 се срещаме с писателя Васил Георгиев – един от най-талантливите съвременни български автори, с две книги зад гърба си („Будистки плаж“, 2008, и „Уличник“, 2010), редица публикации в литературни и лайфстайл-издания, няколко авторитетни награди и номинации в конкурси.

Голямата новина, която със сигурност радва почитателите на новата бг проза, е, че съвсем скоро ще видим на пазара и новата книга на Васил Георгиев„Деград“. Отново става дума за сборник с разкази, а по книжарниците ще го видим вероятно през февруари или март. Подробностите можете да видите във видеото на интервюто!

В него ще чуете още как пише Васил Георгиев, кои са неговите литературни кумири, как оценява творчеството си до момента и, разбира се, няколко изненади!

Насладете се и очаквайте разговори и с други знакови фигури в съвременната ни литература в рубриката на Литературата Днес „Писателите разказват”!

Comments

 1. online filmi says:

  Трябва да погледна “Будистки плаж”, това е доста екзотично заглавие, успех на младия писател!

 2. can you log into tinder without facebook

  Васил Георгиев разказва… За новата си книга „Деград”, за будисткия плаж и улиците, за писането! (видео) | Литературата Днес

 3. tinder is pointless

  Васил Георгиев разказва… За новата си книга „Деград”, за будисткия плаж и улиците, за писането! (видео) | Литературата Днес

 4. 100 free black singles dating sites

 5. dating sim free online games

 6. watch dating in the dark uk online free

 7. free dating site that does not require credit card

 8. 100 free asian dating sites no credit card needed

 9. christian dating for free review

 10. what do you eat on the keto diet

 11. professional essay writing service https://essaysnet.com/