Литературата Днес за повече четящи българи

Преди няколко дни ми хрумна една позитивна инициатива, чието реализиране започнах снощи. Става дума за “Литературата Днес за повече четящи българи”. Засега се изчерпва с група в най-голямата социална мрежа в света – Facebook, занапред – ще видим. Продължете да четете, за да разберете първоначалните и последващите цели, моментните резултати, както и какво се надявам да постигна.

Първата цел, която групата си поставя, е събирането на 1000 членове. Точно към този момент те са 125 – само 17 часа след поставянето на нейното начало. Смятам, че доста бързо ще успеем да достигнем бройката от 1000 – особено с темповете, с които групата се развива.

След като станем 1000, ще поставим една нула отзад и целта ще стане малко по-далечна – 10 000. Честно казано обаче, не се съмнявам, че ще се доберем и до тази цифра. Когато успеем, ще видим пред себе си и заветната цел – 100 000 четящи българи.

Да видим как ще потръгнат нещата, стискайте палци да успеем!

Не забравяйте да влезете в групата и да я препоръчате на своите приятели! Колкото по-бързо успеем, толкова по-добре : )

Литературата Днес за 1000 четящи българи – ЗАПИШИ СЕ И ТИ

По-късна редакция (19.02.2009 – 01:04): Почти 24 часа след началото на инициативата записаните в групата са вече точно 234 и нарастват с всяка изминала минута – дори и в тези среднощни часове. Остава само да си пожелаем по-бърз успех!

Comments are closed.