Кой печели “Уникат” и как да спечелиш “Нито Ева, нито Адам” на Амели Нотомб!

Поредната книга, която си има нов притежател, е “Уникат” на Милорад Павич. Победителят в томболата е човек с ник dagoburd, който, ако съдя по коментарите, е редовен читател на Литературата Днес, за което му благодаря.

Заради технически проблем, административният панел на блога не ми позволява да видя e-mail-а му, затова го моля да ми напише мейл на prega(@)mail.bg, като там чрез IP ще установя дали е същият човек, написал печелившия коментар, и ще се уговорим как да си получи наградата.

Честито да му е!

Как да спечелите книгата на Амели Нотомб “Нито Ева, нито Адам”!

Оставяйте своите креативни коментари под която и да е публикация в Литературата Днес – това, което ви вълнува и бихте оценили с няколко думи, онова, което ви е интересно, вдъхновява ви и смятате, че можете да го коментирате по такъв начин, че да ме впечатлите и да ви дам наградата. Този път няма да има томбола – ще преценя на кого от коментиралите да подаря книга по свое собствено мнение. Крайният срок е 23:59 на 6 април.

Не забравяйте да оставяте валиден мейл към всеки от коментарите си!

Още веднъж накратко какво трябва да направите – дайте воля на въображението си, изразено в креативни коментари към интересните ви публикации от Литературата Днес (пример)! На 7 април един от вас ще спечели книгата на Амели Нотомб, като си запазвам правото да увелича броя на наградите, ако има повече от един коментар, които да са ме вдъхновили достатъчно. Успех!

И пак: Не забравяйте да оставяте валиден мейл към всеки от коментарите си!

Comments

 1. beasta says:

  Супер инициатива е това с подаряването на книгите 🙂 Може би така повече хора ще се ориентират към правилната посока – четенето

 2. Валентина Христова says:

  нека има повече българи с такова мислене!!!

 3. cialis without a prescription

  Кой печели “Уникат” и как да спечелиш “Нито Ева, нито Адам” на Амели Нотомб! | Литературата Днес

 4. best free dating websites for over 40

 5. christian dating for free com

 6. free dating site for teenagers

 7. polyamory dating site free

 8. free dating sites like pof and okcupid

 9. keto diet pills on shark tank

 10. keto diet black beans