Подарявам “Изкупление”

Иън Макюън - Изкупление

Време е за поредната част от серията ми с подарени книги – този път награда за един от коментаторите на тази публикация ще е романът “Изкупление” на Иън Макюън, за когото вече написах, че е жив класик.

Книгата си струва напълно и дори да не я спечелите, ви съветвам да си я намерите отнякъде и да й хвърлите един поглед. Вижте колко е просто:

Всичко, което трябва да направите, е преди 10 декември, 23:59 часа, да постнете коментар в тази публикация. Както сами виждате, условията са доста елементарни. Разбира се, позволен е само един коментар от едно IP, т.е. от един компютър, и от един e-mail. Логично, мейлът, който въведете, трябва да е валиден, за да мога да се свържа с вас, ако спечелите книгата.

И още нещо – за да поощря популяризирането на тази публикация (която и без друго ще бъде видяна поне около 1000 пъти), предлагам допълнителен бонус за още един коментатор – заглавието на книгата подарък обаче ще запазя в тайна. Още един печеливш ще бъде изтеглен само при положение, че коментарите станат над 40 на брой.

За да спомогнете за това, използвайте бутона за гласуване на “свежо” и помогнете тази публикация да достигне до повече хора.

Коментирайте!

Comments are closed.