Warning: Declaration of antispam_for_all_fields::addPluginSubMenu() should be compatible with mijnpress_plugin_framework::addPluginSubMenu($title, $function, $file, $capability = 10, $where = 'plugins.ph...') in /home/literatu/public_html/wp-content/plugins/antispam-for-all-fields/antispam-for-all-fields.php on line 336

Warning: Declaration of antispam_for_all_fields::addPluginContent($links, $file) should be compatible with mijnpress_plugin_framework::addPluginContent($filename, $links, $file, $config_url = NULL) in /home/literatu/public_html/wp-content/plugins/antispam-for-all-fields/antispam-for-all-fields.php on line 345
Подарявам “Изкупление” | Литературата Днес
Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/literatu/public_html/wp-content/plugins/facebook-revised-open-graph-meta-tag/index.php on line 273

Подарявам “Изкупление”

Иън Макюън - Изкупление

Време е за поредната част от серията ми с подарени книги – този път награда за един от коментаторите на тази публикация ще е романът “Изкупление” на Иън Макюън, за когото вече написах, че е жив класик.

Книгата си струва напълно и дори да не я спечелите, ви съветвам да си я намерите отнякъде и да й хвърлите един поглед. Вижте колко е просто:

Всичко, което трябва да направите, е преди 10 декември, 23:59 часа, да постнете коментар в тази публикация. Както сами виждате, условията са доста елементарни. Разбира се, позволен е само един коментар от едно IP, т.е. от един компютър, и от един e-mail. Логично, мейлът, който въведете, трябва да е валиден, за да мога да се свържа с вас, ако спечелите книгата.

И още нещо – за да поощря популяризирането на тази публикация (която и без друго ще бъде видяна поне около 1000 пъти), предлагам допълнителен бонус за още един коментатор – заглавието на книгата подарък обаче ще запазя в тайна. Още един печеливш ще бъде изтеглен само при положение, че коментарите станат над 40 на брой.

За да спомогнете за това, използвайте бутона за гласуване на “свежо” и помогнете тази публикация да достигне до повече хора.

Коментирайте!

Comments are closed.