Издайте и вие роман!

Преди минути прочетох за страхотната инициатива на блога Човешката библиотека и се ентусиазирах ужасно много. Ето накратко за какво става дума:

В Казанлък има едно училище, в която явно учат изключително талантливи и амбициозни деца. Та те се събират редовно в нещо като кръжок (?!) и пишат колективно. До момента са завършили три книги, които са издадени с помощта на училището. Проблемът сега е, че няма откъде да се съберат пари за издаването на новия им роман “Играта”. Той е 300-страничен фантастичен разказ, украсен с божествени илюстрации, рисувани лично от авторите. Началото му можете да прочетете ето тук, а корицата и част от рисунките вижте тук.

Тук идва най-интересното… Не са необходими огромни усилия от страна на ценителите на литературата, които в момента имат огромен шанс да подпомогнат за утвърждаването и покрепянето на едни наистина много талантливи млади творци! За да поръчате един екземпляр, е необходимо просто да изпратите един e-mail към poslednorog (@) gmail (.) com и да се лишите от една десетолевка, а в замяна (в случай, че нещата се получат и се събере необходимата сума) ще получите един брой от лимитираната серия на романа “Играта”.

Аз вече се записах и то с огромно удоволствие! Направете го и Вие, станете съиздатели на нещо, което наистина си струва! Не забравяйте датата, когато ще стане ясно дали е възможно издаването със средствата, събрани от нас… Тази дата е 15 май, така че побързайте!

Comments

 1. Ох, майчице! Да бяха само те- на рамо да ги носиш. Но стана така, че всеки търси спонсор, всеки търси някакво финансиране за някакво много благородно дело.

  На човек вече му се повдига, като види призиви за благотворителност, SMS- и и прочие и прочие.

  Питам се, как успях аз да издам всичките си 15 книги в най- реномираните български издателства без помощта на спонсори? КАК?

 2. Нека не започваме пак с Вашите “книги в най-реномирани” издателства. Всички знаем, че не е така. Но по-добре си личи от един по-стар мой пост – http://literaturatadnes.com/archives/17

 3. beginners guide to tinder

  Издайте и вие роман! | Литературата Днес

 4. 10 best free dating sites

 5. black and white dating sites free

 6. free dating sites in glasgow

 7. totally free dating site in canada

 8. keto diet results 8 weeks

 9. keto mozzarella sticks

 10. dosage ivermectin for humans

  blog topic