Вече си имаме форум!

След хиляди мъки и опити да си сложа сам форум към блога, най-накрая успях…

Ще се радвам да го посетите, да се регистрирате и да станете негови редовни читатели! Дано успеем да изградим заедно една по-ефективна система за комуникация чрез него!

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НЕГО!

Comments

 1. nikru says:

  ЧЕСТИТО, дано блогът не умре по този начин

 2. Оо, със сигурност няма : ) Заповядай във форума!

 3. nikru says:

  май се регистрирах точно след теб ;))

 4. Супер, значи си от първите : ) Сега ако и активност покажеш 😀

 5. ejjjik says:

  спонтанна реакция: форумите не умряха ли вече?
  след минутка: възможността за коментиране под всеки пост не обезсмисля ли наличието на форум? и кой би влизал във форума на литературата днес, за да обсъжда кино, телевизия или спорт?
  без да се заяжам – как ги виждаш нещата?

 6. Целта ми е да създам около блога едно мини-общество, което лесно да може да комуникира вътре в себе си чрез този форум.

  Важно е, че във форума темите определям почти изключително само аз, което автоматично ти прави доста ограничени, докато в един форум всеки има свободата да сподели какво го вълнува от литературата, а и не само.

  Смятам, че би било полезно : ) И не, форумите още не са умрели ; )

 7. ejjjik says:

  добре, ще видим след два месеца какво е излязло от този експеримент : )

 8. Ако изключим повечето зони свързани със сами сайт, то на зоната “Лично творчество” се възлагат най-големи амбиции за бъдещето на форума. Затова призовавам всеки, който поне малко обича да твори да я подкрепи и да публикува поне едно свое произведение!
  Не страха, а смелостта подхожда повече на твореца… 🙂

 9. eon 62 says:

  Идеята е страхотна, защото сме малко вярващите в словото. По-точно в полезността му. И политиците го употребяват, но от позицията на властта. Един чешки автор бе казал, че литературните творци са пророците на времето. Можем да предложим на преподавателите по литература, механизми за това как да накарат децата днес д заобичат книгата. Като не съм сигурна, че преподавателите в по-голямата си част четат.
  Всяка свободна минута и лев бих дала за книжка. Бях 9 години репортер, над 20 учител. Тук се сещам да питам дали предвиждате възрастова граница във форума.

 10. О, не, без никакви граници във форума : ) Освен добро отношение, кирилица и минимум грамотност 😉

 11. Страхотно е, че вече има форум! Ще ви навестявам като имам време.