Излезе антологията “100лица”

100 лица. Антология Дебюти

Антологията с отличени творби от конкурса „Столица” на Литературен вестник е вече на пазара – най-накрая. След неколкомесечно очакване тънката книжка със стихотворения, разкази и есета е вече в книжарниците – поне аз я видях и си я взех от „Български книжици”. Конкурсът се провеждаше някъде в началото на годината и резултатите станаха ясни през май (ако не греша). Темата беше „Столица”, а аз и моят разказ „Софийски преговори” успяхме да завоюваме една поощрителна награда, която по силата на логиката се явява втора за разказите.

По тази причина и за първи път в книжно тяло се появява нещо мое – сериозна стъпка в литературния ми път. Скоро ще кача и в Литературата Днес отличения си разказ, но засега единственият начин да го прочетете е да си намерите отнякъде „100лица. Антология Дебюти”. Добрата новина за вас, ако дадете 4 лева за книжката, е, че освен посредствените ми опити да пиша белетристика ще попаднете и няколко доста приятни за четене стихотворения (като например това на Андриана Спасова или на небезизвестния Ясен Василев), есета (Манол Глишев спечели първа награда в категорията и съвсем неслучайно) и разкази (Александър Кат е сред отличените в тази секция).

И така, прочетете „100лица”, има защо : )

Comments

 1. […] антология “100лица” на литературен вестник, съдържаща вече познатият ви […]

 2. […] Момиче се мести в големият град за да започне кариера в Банка. Но още на следващия ден, успеха и е помрачен от обир… Тва го публикуваха в капитал лайт. Присъства също и в Антология “100лица” на литературен вестник […]

 3. tinder faq says:

  tinder faq

  Излезе антологията “100лица” | Литературата Днес

 4. free christian dating websites uk

 5. free uniform dating sites

 6. free christian singles dating in ballston spa

 7. free dating dress up games for girls

 8. best online dating websites free

 9. 100 free dating site in qatar

 10. free uk dating completely free dating

 11. whats the keto diet

 12. little red riding hood comic sex games https://sexgamesx.net/