Кратко раздаване на книжки

Както бях обещал, разбира се – след известно закъснение, както подобава на доброто възпитание, хехе, раздавам още една порцийка книги – които няма да са последните.

Първата е за Анна – „Безкрайният път” на Богдан Русев. Тя идва като подарък след тегленето на жребия ми сред коментарите към материала за книгата в блога. Надявам се, че ще й хареса, а и като/ако я прочете на детето си, ще сподели какви са били неговите впечатления. Така че, очакваме отзиви : )

Другите са за две от любимите ми блогърки, които услужливо се съгласиха да напишат гост-материал за книги в Литературата Днес. Първоначално смятах да им дам възможност да си изберат подарък сред наличните ми, но после се отказах – в крайна сметка това ми се струва по-удачният вариант (обаче, Nezzo, Хриси, ако ги имате тия или ги не щете, не се притеснявайте да казвате, имам и план Б).

И така, на Хриси ще пратя „Майка” на Тома Марков, която въпреки всичките си недостатъци все пак по някакъв извратено-литературен начин си струва прочита. Благодарности към Хриси за “Мръсните сънища на Алек Попов”!

Nezzo пък получава „01. Неприличен роман” на Ивайло Борисов. След като не я впечатлих с любимия си Момчил Николов (преди време й пратих „Hash Oil” и тя сурово го оплю в Книголандия), това е втората ми офанзива към нея. Ако и сега не сполуча, готвя тежката артилерия : )

Междувременно намерих си тук една „Звездни дневници” на Станислав Лем – пишете коментари към този материал и може да я спечелите. Освен всичко офертата за гост-блогъри продължава – четете книжки, пишете за тях, пращайте ми анотации/рецензии/ревюта и ако ми харесат и ги публикувам – получавате подарък от мен.

Comments

 1. Nezzo says:

  Аре бре! Аре в мен малко пуст късмет за трета книга подарък, тия дневници идея си нямаш откога ги преследвам. Предният път прас, не спечелих, ама ти я даде тая книга като бонус и аз пак прас, не спечелих. Нооо това са си лични оплаквания, както ти се оплакваш от мен, еми сори! Ама това си беше истината! Моля, моля… да ми беше пратил Кръглата риба, главата ми надуха, че била велика книга.. дрън дрън…

 2. Den says:

  Хубаво би било да я прочета!

 3. Baby says:

  Тихо! “шшш” Nezzo я няма до сряда и аз ще се възползвам от липсата и за да ви приканя (читателите), и който изобщо ми обърне внимание, да споделите скромното си мнение към последната анотация на въпросната блогърка в Книголандия! 😉 Моля ви! Имам нещо предвид и ще съм ви безкрайно благодарна! Няма да пускам линкове, понеже не обичам “евтината” реклама! 🙂
  П.П.: Много е важно! Пак ви благодаря! И да пазите това ми изказване в тайна, О.К.? /че после няма да съм много жива/ 😀

 4. Nezzo says:

  Те тайните не остават дълго скрити, не разбирам как Преслав е позволил подобен род нагла реклама 😀

 5. Baby says:

  Това е защото мога да съм доста убедителна! :-Р 😎 А и не е това, което виждаш… или поне не само! 😉 Не са ли ти казвали да не се доверяваш 100% на очите си? 🙂 “Nevermind” Трай си там сега! 😀

 6. Nelly says:

  Тук двама се карат, а аз може пък да взема да спечеля накрая. Просто ми се чете хубава книга много… Изненадай ме!

 7. the tinder-box

  Кратко раздаване на книжки | Литературата Днес

 8. dirty tinder review

  Кратко раздаване на книжки | Литературата Днес

 9. new dating site in canada for free

 10. free bdsm dating site

 11. good free online sex dating games

 12. free slovakian dating sites

 13. free online dating no registration required

 14. dating sites free australia

 15. totally free dating sites near me