Какво постигнах през 2008 и какво очаквам от 2009?

В последния ден от годината реших, че е време за една равносметка. Какво се случи с Литературата Днес за последната година, какви бяха постиженията на блога и какво очаквам да се случи с него през следващата година?

На първо място – преминахме на собствен хостинг и домейн и вместо старото literaturetoday.blogspot.com съм горд с новия адрес literaturatadnes.com. Другото голямо постижение е организирането на литературен конкурс, който се зарадва на приличен успех и донесе щастие не само на мен като учредител, но и на победителите и участниците в него.

Посещенията на блога скочиха почти двойно, като вече има дни, в които импресиите надхвърлят 1000. RSS-абонатите все още са мъничко обаче – едва 30. Надявам се и си поставям амбициозната цел до средата на 2009 те да станат поне 50, а, живот и здраве, до края на годината да надхвърлят 75.

Като голяма част от читателите ми са забелязали, поставих и Google-реклами, но това е по-скоро като експеримент, защото приходите, които съм натрупал от самото начало на “кампанията” си до момента едва надхвърлят 12 щатски долара. Още една цел – през следващата година да достигна заветните 100 и да получа първото си плащане, донесено директно от блога : )

През годината, макар да имах няколко ужасно слаби месеца, написах точно 101 материала (ако броим и този – 102) и, честно казано, съжалявам малко за този единия, който пречи да бъде завършено кръглото число. През 2009 се надявам да бъдат поне 150.

От тези материали малка част станаха популярни и в свежо, което според мен е един добър индикатор за качество. Предоставям ви един кратък списък с най-добрите си неща през 2008г.:

Повече, разбира се, можете да откриете в архива на Литературата Днес или да си изберете нещо от панела “Ако сте пропуснали…”

Остава ми само да ви пожелая весело посрещане на новата година, а през нея – всичко най-хубаво, което може да ви се случи. Да не се отървете от здраве, щастие, любов, успехи и, естествено, книги! И да продължавате да четете Литературата Днес, за да изградим заедно едно по-добро виртуално място за четящите хора в България!

Comments

 1. pierrot says:

  Не бях влизал досега тук, но покрай тази статия прочетох и ми стана интересно. Новогодишно имате един нов читател 🙂
  Весело и незабравимо посрещане на новата година!

 2. Al-x4o says:

  Успехи през новата година! И още много хитови партньорства, кампании и публикации!

  ЧНГ на всички!

  Алекс, Аз чета

 3. Verified safe dating Tinder

  Какво постигнах през 2008 и какво очаквам от 2009? | Литературата Днес

 4. best free dating sites no credit card required

 5. free dating websites for seniors

 6. free military dating sites in usa

 7. watch speed dating movie free online

 8. free dating site in hong kong

 9. india free dating sites

 10. free hiv dating sites hiv positive people

 11. free dating websites for military

 12. free christian dating service

 13. keto recipes says:

  keto alcohol drinks

 14. keto meal plan free

 15. japanese sex crimes that have probably really happened porn games https://sexgameszone.com/