Честита Нова година, приятели!

Не само през започващата 2011, но и през цялото предстоящо ново десетилетие бъдете много щастливи, здрави и радостни! Дано следващите 12 месеца ви донесат всичко хубаво, което предишните не успяха, и дано светлината да изпълва домовете и душите ви!

След всичко това, желая ви много хубави книги, качествена литература и, разбира се, неудържимо творческо вдъхновение!

Литературата Днес естествено ще се постарае да ви носи повече, отколкото в последните три години и няколко месеца – както винаги големите новини в книжния свят и сравнително малко на брой, но правени с много желание ревюта на заглавията, с които се сблъскваме в българските книжарници.

Продължава кампанията „Напред към детството“, в която разглеждаме детски книжки, но през 2011 сме ви подготвили специални изненади и нещо, което досега в блога не сте виждали. Подробности ще научите съвсем скоро, но гаранция – няма да съжалявате!

Междувременно пък може да си припомните най-четените неща за последната една година. На първо място отново е един от първите материали в Литературата Днес въобще – този за безплатните книги в интернет. Няколко места след него попада и видеото на сутрешния блок на БНТ1, където Христо Блажев пламенно защитава каузата на Chitanka.info. И още една безплатна книга, на второ място по посещаемост през 2010 – моята компилация със съветите за писане на големите майстори в литературата.

Някъде сред най-четените публикации попада и предварителният материал за пролетния панаир на книгата в София, който обаче в крайна сметка по-скоро разочарова. Един обзорен текст за стоте най-добри романа в кампанията „Голямото четене“ (от края на 2008) също намира място сред десетте топ-материала в блога.

Колкото до ревютата на книги – през 2010 най-високо с посещенията си сте класирали „Да убиеш присмехулник“ на Харпър Ли, първата част от страхотната шведска сага на Стиг Ларшон „Милениум“ и „451 градуса по Фаренхайт“ на големия майстор Рей Бредбъри.

Някъде по трасето пък са и две от книгите на Иво Сиромахов – „Няма смисъл“ и „Още дневници и нощници“.

Първоаприлската шега с осмата книга за Хари Потър, писана от Джоан Роулинг, също от 2009 насам събира едно постоянно ниво на посещения. За което впрочем – редно е да се извиня на подведените.

И така, отново ви благодаря за подкрепата! Литературата Днес нямаше да съществува без вас и дано и през 2011 да се радваме взаимно!

Comments

 1. tinder shows freebie

  Честита Нова година, приятели! | Литературата Днес

 2. free japanese dating games

 3. free online dating site reviews

 4. dating girl games free online

 5. free adult dating site uk

 6. free marriage minded dating sites

 7. lava dating 24 hours free

 8. free dating sim for guys

 9. free online dating website builder

 10. whats keto says:

  keto vs atkins diet

 11. keto diet potassium